Από τη διαχείριση κολοσσών μέχρι την πώληση μετοχών και μερισμάτων, οι πλουσιότεροι κληρονόμοι της Αμερικής ξέρουν καλά, όχι μόνο πως να διατηρούν την περιουσία τους, αλλά κυρίως, πως να την αυξάνουν. Σύμφωνα με το therichest, αυτοί είναι οι πλουσιότεροι κληρονόμοι της Αμερικής:

Μακένζι Σκοτ

Η βραβευμένη συγγραφέας και φιλάνθρωπος Μακένζι Σκοτ βρίσκεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αμερική. Η πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος, έκανε το λογοτεχνικό της ντεμπούτο το 2006 με το μυθιστόρημά, The Testing of Luther Albright, για το οποίο κέρδισε ένα Αμερικανικό Βραβείο Βιβλίου.

Μετά το διαζύγιο της με Τζεφ Μπέζος, η Μακένζι έλαβε τον τίτλο της τρίτης πλουσιότερης γυναίκας στον κόσμο. Σήμερα, εστιάζει το έργο της στη φιλανθρωπία έχοντας δωρίσει περισσότερα από 2,74 δισεκατομμύρια δολάρια σε 286 διαφορετικούς οργανισμούς. Ακόμη και αφού έδωσε τόσα πολλά χρήματα, η Σκοτ εξακολουθεί να έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 30,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022.

Τζιμ Γουόλτον

Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Arvest Bank Group Inc. Ο πατέρας του, Σαμ Γουόλτον, ιδρυτής του κολοσσού λιανικής Walmart, μοίρασε τις μετοχές της εταιρείας εξίσου στα τέσσερα παιδιά του. Ο Τζιμ, ο νεότερος γιος, συμμετέχει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο της Walmart μετά τον θάνατο του αδερφού του, Τζον, το 2005. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας εφημερίδων, Community Publishers Inc. Από το 1992, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε απόθεμα, εκτινάσσοντας τη συνολική εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Τζιμ στα περίπου 58,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Άλις Γουόλτον

Κληρονόμος, φιλάνθρωπος και μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart, Σαμ Γουόλτον. Η Άλις αφού κληρονόμησε την περιουσία της το 1992, επικεντρώθηκε περισσότερο στην τέχνη παρά στη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης με τα αδέρφια της. Το 2011, άνοιξε το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Crystal Bridges στο Αρκάνσας, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για έργα διάσημων ζωγράφων όπως ο Andy Warhol και ο Mark Rothko. Με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 57,5 ​​δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022, η Άλις είναι η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Ρομπ Γουόλτον

Ο πρωτότοκος γιος του Σαμ και της Έλεν Γουόλτον, είναι ένας από τους πλουσιότερος κληρονόμος στην Αμερική, με καθαρή περιουσία περίπου 57,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δύο ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του το 1992, ο Ρομπ διορίστηκε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Walmart, θέση που κράτησε για περισσότερα από 23 χρόνια. Αποσύρθηκε ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου τον Ιούνιο του 2015 και τώρα επικεντρώνεται στο να «ζήσει τη ζωή του με στυλ». Το 2022, κατέκτησε το ρεκόρ για την πιο ακριβή πώληση αθλητικής ομάδας στην ιστορία μετά την αγορά της ομάδας NFL Denver Broncos.

Τζούλια Κοχ

Φιλάνθρωπος και σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου της Koch Industries, Τσάρλς Κοχ. Η Τζούλια Κοχ χαρακτηρίζεται ως η δεύτερη πλουσιότερη κληρονόμος στην Αμερική. Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Αρκάνσας, εργάστηκε ως μοντέλο για λίγο διάστημα, πριν μετακομίσει τελικά στη Νέα Υόρκη. Η Τζούλια κληρονόμησε την περιουσία της οικογένειας Κοχ το 2019 λόγω του θανάτου του συζύγου της και τώρα υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο. Είναι επίσης πρόεδρος του Ιδρύματος David. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 59,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τσαρλς Κοχ

Ο τίτλος του πλουσιότερου κληρονόμου στην Αμερική ανήκε στον Τσάρλς Κοχ. Ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Κοχ με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία που ανερχόταν σε περισσότερα από 59,6 δισεκατομμύρια δολάρια.