«Από την Ρωσία με Αγάπη». Έτσι συστήθηκε η φετινή συλλεκτική έκδοση της Ural φέρνοντας έναν αέρα κατασκοπείας, αφενός επηρεασμένη από την διάσημη ταινία του James Bond.

Με τίτλο «From Russia With Love», πρόκειται για ένα όχημα που θα ζήλευε σίγουρα ο πιο διάσημος πράκτορας όλων των εποχών και θα σκεφτόταν να παρατήσει την αγαπημένη του Aston Martin για χάρη της. Μάλιστα δεν θα δυσκολευόταν να προσαρμοστεί καθώς η ασημί βαφή θυμίζει πολύ το όχημα του πράκτορα 007, με δερμάτινες επενδύσεις και χρώμια σε πρώτο πλάνο και συν τοις άλλοις μια σειρά από έξυπνα γκάτζετ. Όπως για παράδειγμα του κόκκινο κουμπί Eject που αν το πατήσεις δεν θα εκτιναχθείς στην στρατόσφαιρα αλλά θα σου αποκαλύψει έναν αναπτήρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία που εδρεύει στην Ρωσία, στην κυκλοφορία θα βγουν μόλις 35 μοντέλα και κάθε ένας από τους τυχερούς που θα το παραγγείλουν, θα έχουν την δυνατότητα να ράψουν στο δέρμα του ταμπλό ένα κλασικό ρωσικό γυναικείο όνομα. Για παράδειγμα το Natasha. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας η μηχανή κοστίζει γύρω στα 20.000 δολάρια και αν επιθυμείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όχημα που θα φέρει την ρωσική καλαισθησία στους δρόμους, μπορεί σαν απευθυνθείς άμεσα στην ελληνική αντιπροσωπεία της Ural.