Στον κόσμο των social media οι αριθμοί και ο χρόνος ανεβάζουν και κατεβάζουν accounts από τα ψηλά στα χαμηλά και αντίστροφα.

Τι κι αν μέχρι πρόσφατα ο 94χρονος σεφ Ντέιβιντ Ατένμπορο εκθρόνισε την Τζένιφερ Άνιστον κατακτώντας τους ένα εκατομμύριο followers στο γρηγορότερο χρόνο;
Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Ρούπερτ Γκριντ κατέρριψε το ρεκόρ του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο και έγινε η διασημότητα που συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ακόλουθους μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Χάρι Πότερ αποφάσισε να μπει στον κόσμο του Instagram την περασμένη εβδομάδα, στις 11 Νοεμβρίου και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το έξι μηνών μωρό του, τη Γούεσντεϊ Τζ. Γκριντ.


«Γεια σου Instagram… Μόνο 10 χρόνια μετά, αλλά εδώ είμαι. Grint στο Gram!» έγραψε στη λεζάντα. «Εδώ θα σας γνωρίσω τη Γουέσντεϊ Τζ. Γκριντ. Μείνετε ασφαλείς, Ρούπερτ» έγραψε στη λεζάντα της πρώτης του δημοσίευσης ο Ρούπερτ Γκριν, αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά .

Η ανάρτηση αμέσως συγκέντρωσε 3,4 εκατομμύρια likes και περισσότερα από 100.000 σχόλια.

Ο λογαριασμός του Ρούπερτ Γκριντ γνωστού για τον ρόλο του ως «Ρον Ουέσλι» στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» προσέλκυσε ένα εκατομμύριο ακόλουθους σε τέσσερις ώρες και ένα λεπτό.

Σύμφωνα με το Guinness World Records, ο Ρούπερτ Γκριντ έφθασε τον αριθμό ορόσημο, 43 λεπτά πιο γρήγορα από τον Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, όταν εκείνος δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram τον Σεπτέμβριο.