Το Μαξίμου επιστράτευσε την Ντόρα Μπακογιάννη για τους ΛΟΑΤΚΙ

Το Μέγαρο Μαξίμου ενεργοποίησε την Ντόρα Μπακογιάννη για να «μαλακώσει» την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αλλά και για να απαντήσει «κατάλληλα» στον Αντώνη Σαμαρά που έχει κάνει την επανεμφάνισή του στο νεοδημοκρατικό προσκήνιο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη στάθηκε υπέρ του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και υπέρ της τεκνοθεσίας από τα ζευγάρια αυτά.

Έτσι, απάντησε και στον Αντώνη Σαμαρά – αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια- αλλά και στον Μάκη Βορίδη που άνοιξε το χορό της αντίθεσης στο νομοσχέδιο από πλευράς κυβερνητικών αξιωματούχους.

Να γνωρίζετε ότι γύρω από τη Ντόρα υπάρχει μία ομάδα βουλευτών που μπορεί να την επηρεάσει.

Στον Αντώνη Σαμαρά απαντάει και για το σύμφωνο συμβίωσης που τότε δεν το ψήφισε αλλά το επικαλέστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ τον επικρίνει και για τις αναφορές του για την επίσκεψη Ερντογάν αναφέροντας ότι επί κυβέρνησής του είχε δει πολλές φορές τον Ερντογάν.

Συνολικά είναι μία απάντηση προς αυτούς που ξαφνικά έχουν ανοίξει θέμα δεξιάς ατζέντας στη ΝΔ και ανάβουν τα αίματα σε βουλευτές.

Μην ξεχνάμε ότι με τις παρεμβάσεις αυτές, ξεθάρρεψαν βουλευτές που δεν είναι σαμαρικοί και βρέθηκαν κατά του νομοσχεδίου που εν τέλει θα πάει για αργότερα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ως γνωστόν, εδώ και πολύ καιρό έχει ένα ρόλο μεσάζοντα ανάμεσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλες φορές μεταφέρει μηνύματα του πρωθυπουργού σε βουλευτές ενώ ενημερώνει τον κατοικοεδρεύοντα του μεγάρου για τυχόν διαφωνίες ή άλλες αντιδράσεις.

Αρκετές φορές, όμως, διαφωνεί. Θεωρεί, επίσης, ότι ο γιός της δεν στηρίχθηκε όπως έπρεπε από τη ΝΔ για το δήμο της Αθήνας. Παράλληλα, όμως, ομολογεί ότι ο «Κώστας δεν με άκουγε».

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκπληρώνει πλέον τις τελευταίες της αποστολές ως βουλευτής της ΝΔ και θέλει να συνδέσει το όνομά της με μία προοδευτική ατζέντα όπως είναι η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ.

Θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι βουλευτής μετά θα δώσει τη θέση της στον γιό της, Κώστα Μπακογιάννη που θα κατέβει στην Α Αθήνας.

Οπότε, η ατζέντα αυτή και η παρακαταθήκη που θα αφήσει, θα είναι χρήσιμη και για τον κ. Μπακογιάννη.