Το φαινόμενο Ντιμπάλα: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά σε έξι εβδομάδες

Σπάει όλα τα ρεκόρ και τρελαίνει τους γιατρούς ο Πάουλο Ντιμπάλα! Ο επιθετικός της Γιουβέντους βρέθηκε θετικός σε εξέταση που υποβλήθηκε για κορονοϊό για τέταρτη φορά μέσα σε έξι εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «El Chiringuito de Jugones», που αναδημοσιεύεται σε Ιταλία και Αγγλία.

Ο 26χρονος Αργεντινός είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό στις 21 Μαρτίου με τη φίλη του Οριάνα Σαμπατίνι και από τότε υποβλήθηκε σε τρία ακόμη τεστ, που βγήκαν θετικά στον ιό. Παραμένει απομονωμένος στο σπίτι του στο Τορίνο, ωστόσο  ίσως χρειαστεί πιο εντατική θεραπεία από τους γιατρούς.

Πρόσφατα μίλησε για την εμπειρία του στην καταπολέμηση της ασθένειας και εξήγησε ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και αυτός και η κοπέλα του δεν δείχνουν πλέον συμπτώματα.

«Ευτυχώς είμαστε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες, δεν έχουμε συμπτώματα. Είχα ισχυρότερα συμπτώματα τις προηγούμενες φορές. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα όταν ήθελα να προπονηθώ, είχα λίγη ανάσα μετά από πέντε λεπτά. Εκεί παρατηρήσαμε ότι κάτι δεν ήταν σωστό και μέσα από τα τεστ στη Γιουβέντους μας είπαν ότι είμαστε θετικοί. Στη συνέχεια είχαμε περισσότερα συμπτώματα, όπως βήχα, κουρασμένο σώμα και όταν κοιμόμαστε κρυώναμε, αλλά μείναμε ψύχραιμοι».

Η περίπτωση του Ντιμπάλα προκαλεί προβληματισμό, καθώς οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στην Ιταλία στις 4 Μαϊου. Εκτός από τον Ντιμπάλα, δύο ακόμη παίκτες της Γιουβέντους, οι Ρουγκάνι και Ματουιντί είχαν προσβληθεί από τον ιό.