Στο μόντελινγκ έχει επιδοθεί η 16χρονη Φαίδρα Παπανδρέου, η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετέχει σε επιδείξεις μόδας γνωστών σχεδιαστών όπως της Σήλιας Κριθαριώτη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλει να παραμείνει αποκλειστικά και μόνο στον συγκεκριμένο χώρο καθώς οι βλέψεις της είναι πολύ μεγαλύτερες.

Αν και το μόντελινγκ προφανώς της ταιριάζει, απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι σπουδές της. Στόχος της οι Κοινωνικές Επιστήμες, και ιδιαίτερα η Ψυχολογία. Το σίγουρο είναι ότι το φλερτ με το μόντελινγκ θα συνεχιστεί ακόμη και αν δεν περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Φαίδρα είναι εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, προς το παρόν απέχει από την πολιτική, κι όταν βρίσκει χρόνο επισκέπτεται τη γιαγιά της Μαργαρίτα, με την οποία συζητάνε για το μέλλον της…

Απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας

Και μπορεί να λάμπει στις πασαρέλες, όμως η ίδια επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, έχει αποφασίσει να έχει «ιδιωτικό» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν φωτογραφίες της από εμφανίσεις σε fashion show αλλά και από αναρτήσεις του πατέρα της, Νίκου Παπανδρέου.