Η Lizzo με ρούχο της Μαίρης Κατράντζου στο εξώφυλλο του Time

Η Lizzo ήταν σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να αφήσουν το σημάδι τους στο 2019. Αιτία δεν είναι μόνο οι αδιαμφισβήτητες φωνητικές της ικανότητες, αλλά και τα μηνύματα που πρεσβεύει με τη μουσική και την προσωπικότητά της, με βασικότερο το να αγαπάς το σώμα σου ανεξαρτήτως μεγέθους και χρώματος.

Την επίδρασή της αναγνώρισε και το Time, που την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη της Χρονιάς». Αυτή ήταν και η αφορμή, ώστε η 31χρονη να βρεθεί στο εξώφυλλο του περιοδικού, φορώντας μία δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Μαίρης Κατράντζου, από τη συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, που παρουσιάστηκε στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και της οποίας το 50% των εσόδων θα πάνε στον σύλλογο «Ελπίδα».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια φόρεσε την κάπα με το όνομα «Καινοτομία», αλλά όχι όπως την είδαμε στην επίδειξη. Όπως η Κατράντζου δήλωσε στο Insider, πηγή έμπνευσής της ήταν η Αρχαία Ελλάδα και οι ιδέες της αλχημείας, της βιολογίας, της θεολογίας και της φιλοσοφίας, τα σύμβολα των οποίων έχουν κεντηθεί στην κάπα. Ωστόσο, δεν τα είδαμε στη Lizzo, η οποία αποφάσισε να την φορέσει ανάποδα, ώστε να μάς δείξει την άλλη μεριά της δημιουργίας της σχεδιάστριας, που αποτελεί τον συμβολισμό αυτών των ιδεών στην ένωσή τους.

Η Μαίρη Κατράντζου ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την φωτογράφιση της Lizzo για το Time, αλλά και τη στιγμή που η κάπα του εξωφύλλου παρουσιάστηκε στον Ναό του Ποσειδώνα. Στην τελευταία αυτή δημοσίευση, μάλιστα, έγραψε: «Ένα βίντεο από την κάπα Καινοτομία που παρουσιάστηκε στον Ναό του Ποσειδώνα και φορέθηκε από τη Lizzo για το εξώφυλλο του Time, που την ονόμασε “Καλλιτέχνη της Χρονιάς”!! Όταν σχεδίαζα αυτή τη συλλογή, η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω κομμάτια που γυναίκες όλων των μεγεθών, των ηλικιών και των πολιτισμικών υποβάθρων θα μπορούσαν να φορέσουν. Είναι 1 από τα 6 πλήρως διακοσμημένα, one size κομμάτια, που δείξαμε για πρώτη φορά στην πασαρέλα και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη που η Lizzo ήταν η πρώτη που φόρεσε αυτή τη συλλογή και την σφράγισε ολόκληρη με την προσωπικότητά της!!! Την φόρεσε απευθείας από την πασαρέλα, χωρίς μετατροπές (πέραν του ότι την φόρεσε ανάποδα!) και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδυναμωτικό για εμένα από την εικόνα της Lizzo Στο εξώφυλλο του περιοδικού Time! Αυτή η γυναίκα είναι υπερβολικά ταλαντούχα και μία τρομερά σημαντική φωνή αυτή τη στιγμή… Σε ευχαριστώ Lizzo που μιλάς για την αποδοχή του σώματος, για το τι πραγματικά συνεπάγεται η “ξαφνική επιτυχία” και για τη σημαντικότητα του να μοιράζεις χαρά!!! Είσαι μια αχτίδα φωτός και το ταλέντο σου είναι απεριόριστο».