Ιρίνα Σάικ: Σχεδόν γυμνή ξεσηκώνει το instagram

Η Ιρίνα Σάικ έχει ένα «δολοφονικό» σώμα και δεν φοβάται να το δείξει. Αυτό έκανε και χθες καθώς δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

H Ρωσίδα καλλονή φωτογραφήθηκε τόπλες ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα περίφημα οπίσθιά της.

H Ιρίνα αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα είναι ένα σκέτο: «Hello».

Όμως, εκτός από την δουλειά της ως μοντέλο, η Ιρίνα Σάικ είναι μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού το οποίο μοιράζεται με τον διάσημο ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015 έως το 2019 και από τότε που χώρισαν διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις για το καλό της κόρης του.

Οι τελευταίες φωτό στο instagram ήταν με την κόρη της 

Όλοι θα θέλαμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα του εκρηκτικού γονιδιακού κοκτέιλ της Ιρίνα Σάικ και του Μπράντλεϊ Κούπερ. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι που πλέον είναι τεσσάρων χρονών, όμως οι δυο τους αποφεύγουν να αναρτούν φωτογραφικό υλικό με την μικρή τους.

Και παρά το γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία που έχει η διατήρηση της ιδιωτικότητας, ειδικά όταν πρόκειται για ανήλικα παιδιά, είναι σημαντικό, δεν κρύβουμε τον ενθουσιασμό μας που την περασμένη Τετάρτη η εντυπωσιακή Ιρίνα ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία με την κόρη της στο προφίλ της στο Instagram.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση, η μικρή Λία είναι όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη. Για την ακρίβεια, δεν εδειξε ούτε το… 10%.