Δείτε πως είναι μέσα στο σπίτι της Billie Eilish

Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια είναι μια φιγούρα που αποτελεί έμπνευση για τη νέα γενιά. Έγινε γνωστή όταν το τραγούδι της Ocean Eyes γνώρισε τεράστια επιτυχία στο Soundcloud. Επί του παρόντος, η περιουσία της αγγίζει τα 6 εκατομμύρια δολάρια και είναι μόλις 19 χρονών.

Η Billie Eilish εξακολουθεί να ζει στο πατρικό της στο Λος Άντζελες, σε ένα σπίτι 110 τ.μ. που αγόρασαν οι γονείς της το 2001 για 240.000$. Βέβαια η σημερινή αξία του σπιτιού έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω της διάσημης ενοίκου του και υπολογίζεται στις 800.000$.

Η Eilish μεγάλωσε ακούγοντας τα μουσικά της ινδάλματα και γράφοντας τα πρώτα τραγούδια της σε αυτό το ξεχωριστό μέρος. Αυτό το σπίτι μπορεί να θεωρείται «συνηθισμένο» για την ελίτ, αλλά είναι γεμάτο με πάρα πολλές αναμνήσεις και η ποπ σταρ δυσκολεύεται να αφήσει. Το δωμάτιό της, εκεί όπου ακόμα συνθέτει τη μουσική της, είναι ένας πολύ οικείος χώρος για να τον αλλάξει με ένα φανταχτερό στούντιο.

Η Eilish προέρχεται από μια οικογένεια μουσικών. Η μητέρα της είναι τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής. Ο πατέρας της είναι επίσης τραγουδιστής, και ο αδελφός της, ο Finneas O’Connell, είναι τραγουδιστής και συνθέτης. Ο Finneas ήταν αυτός που βοήθησε την Billie να συνθέσει τις περισσότερες επιτυχίες της στο μικρό στούντιο που βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιο της

Το 2019 η Billie ξενάγησε στο σπίτι της τον κωμικό Τζέιμς Κόρντεν και η ξενάγηση αυτή μεταδόθηκε στο The Late Late Show By James Corden. Η ξενάγηση έβγαλε την ανεπιτήδευτη καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του καταλύματος με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η τοποθεσία της κατοικίας της Billie αποκαλύφθηκε κάποτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο και οι οπαδοί άρχισαν να συρρέουν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Όσο κι αν αγαπά τους θαυμαστές της, δεν εκτίμησε αυτή την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Το 2019, ο Finneas O’Connell, ο αδερφός της Billie, αγόρασε ένα ισπανικό αποικιακό αρχοντικό στο Los Feliz του Λος Άντζελες. Δεδομένης της στενής σχέσης μεταξύ των αδελφών, η Billieαναμένεται να μετακομίσει σύντομα σε αυτό το αρχοντικό. Ο Φινέας ζει ήδη εκεί με τη φίλη του Λούσι, με την οποία η Μπίλι έχει πολύ στενή σχέση, και τον σκύλο τους Peaches.

Ο Finneas αγόρασε το πολυτελές ακίνητο για περίπου 2,73 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα σπίτι του 1920 που ανακαινίστηκε λίγο πριν το αγοράσει. Βρίσκεται σε ένα μεγάλο κτήμα, έχει έκταση 241 τ.μ. και διαθέτει τέσσερα κύρια υπνοδωμάτια μαζί με τέσσερα μπάνια.

Το χρώμα του αρχοντικού είναι κυρίως λευκό με την πόρτα εισόδου σε ένα ποπ-κόκκινο χρώμα. Το εσωτερικό του είναι ζεστό, κομψό και απλό και στον κήπο του υπάρχει πισίνα, σπα και βεράντες με πέργκολες. Τα πατώματα είναι από μασίφ ξύλο βελανιδιάς, οι οροφές έχουν ξύλινα δοκάρια και τα παράθυρα έχουν βιτρό. Το φωτεινό σαλόνι με τζάκι ανοίγει σε μια τραπεζαρία που περιβάλλεται σχεδόν πλήρως από τοξωτές γαλλικές πόρτες και παράθυρα. Και βέβαια το σπίτι διαθέτει ένα φανταχτερό στούντιο που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα επιπλέον δέλεαρ για την Billie,για να μετακομίσει ή τουλάχιστον να το επισκέπτεται συχνά.Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του 1920.Η ισπανικής αποικιακής αρχιτεκτονικής έπαυλη του