Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κάνει σπικάζ σε διαφήμιση τυριού

Θα το πιστεύατε εάν σας λέγαμε ότι πρώην πανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη διαφημίζει τυράκι νόστιμο και φρέσκο; Κι όμως, είναι γεγονός, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται!

Ο Χρίστος Βερελής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας έως το 2009 και υπουργός έως το 2004, έφτιαξε τυρί κι έπεσε στη… φάκα δανείζοντας την μπρουτάλ φωνή του στο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Αράκυνθος.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι πολιτικοί ιδιαίτερα μετά το πέρας της κοινοβουλευτικής ιστορίας τους είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα, αλλά πρώην υπουργό να διαφημίζει τυρί πρώτη φορά συναντούμε. Το τυράκι Ερίκι, λοιπόν, έχει την τιμή να το προσφωνεί και να το διαφημίζει ο πρώην υπουργός και επί πολλά έτη βουλευτής, που έχει περάσει από τα ισχυρότατα για την εποχή του υπουργικά πόστα των υπουργείων Μεταφορών και Περιβάλλοντος.

Το κείμενο που έντυσε με τη φωνή του προϊδεάζει για ένα μοναδικό στο είδος του τυρί, θέλοντας έτσι να δελεάσει τον καταναλωτή να τρέξει στο σούπερ μάρκετ και να το… αρπάξει από τα ράφια. «Μέσα από την πλούσια ελληνική φύση και από εξαιρετικό αιγοπρόβειο γάλα ορεινής βοσκής η Αράκυνθος δημιουργεί το Ερίκι, με μοναδικά πλούσια γεύση, εξαιρετικά χαμηλά λιπαρά, μόλις 6,1%, και 1% αλάτι» λέει χαρακτηριστικά ο Χρίστος Βερελής.

Έτσι κι έγινε, και ο Χρίστος Βερελής βρέθηκε να εκθειάζει το Ερίκι, που μαθαίνουμε ότι είναι και το αγαπημένο του από τη σχετικώς μεγάλη γκάμα τυριών ΠΟΠ (προϊόντα ονομασίας προέλευσης) της εταιρίας. Η παραγωγή του, μάλιστα, γίνεται σε σύγχρονες τυροκομικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Αμφιλοχίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του άλλοτε ισχυρού υπουργού του Σημίτη.