Πόσα λεφτά πρόσφερε η adidas για να «διώξει» τον Κάνιε Γουέστ

Πόσα λεφτά πρόσφερε η adidas για να «διώξει» τον Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ κατηγόρησε την adidas μέσω μίας ανάρτησης του στο Instagram, γράφοντας πως ο γερμανικός κολοσσός αθλητικών ειδών του πρόσφερε ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να τον εξαγοράσει. Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται μία εβδομάδα μετά τους ισχυρισμούς του ράπερ ότι η adidas κυκλοφόρησε προϊόντα εν αγνοία του.

“Το γεγονός ότι [η adidas] θεώρησε ότι μπορεί να χρωματίσει τα παπούτσια μου και να τα ονομάσει χωρίς την έγκρισή μου είναι πραγματικά τρελό”, έγραψε ο Ye σε μια ανάρτηση στο Instagram, προσθέτοντας, “Με ενδιαφέρει πραγματικά να χτίσω κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο και κάτι που μπορώ να αφήσω στα παιδιά μου. Προσπάθησαν να με εξαγοράσουν για 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Τα δικαιώματα μου μόνο για την επόμενη χρονιά είναι 500 εκατομμύρια δολάρια.”

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας χρησιμοποίησε ακόμα μία φορά το Instagram για να αναφερθεί στα μελλοντικά του σχέδια. Τονίζοντας την αβεβαιότητα της σχέσης του με την adidas, ο Ye εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει μια εταιρεία για την κατασκευή υποδημάτων. Ξεκίνησε με μια ανοιχτή πρόσκληση σε μια εταιρεία υποδημάτων που θα τον αφήσει να γίνει επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου και “υπεύθυνος της λήψης αποφάσεων”.