11 θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό

To νέο αγαπημένο χόμπι της εποχής μας είναι η συνομοσιολογία. Από τον φίλο ταξιτζή, μέχρι την κυρία Σούλα από το Μπραχάμι που πιστεύει ότι ο Ζούκεμπεγκ προσπαθεί να την φακελώσει, τον πρώην υπουργό Πολάκη αλλά και τον επίσημο κομματικό δημοσιογράφο Βαξεβάνη όλοι έχουν μια θεωρία για τον κορωνοϊό.

Ας δούμε τις επικρατέστερες:

1. Το εμβόλιο θα έχει μέσα μικροτσίπ για να μας παρακολουθούν όλους. Οι Αμερικάνοι φτιάχνουν αυτά τα πολύ μικρά μικροτσίπ, γιατί έχουν τρελό ενδιαφέρον να μαθαίνουν τις κινήσεις μας εδώ στην Ελλάδα, μια και ως γνωστόν κάνουμε φανταστικά πράγματα όλη την ώρα.

2. Ο κορωνοϊός παρασκευάστηκε σε εργαστήρια στην Κίνα για να προωθήσει το κινέζικο εμπόριο. Μόνο που καθόλου δεν το προώθησε, ήτανε εντελώς λάθος μάρκετινγκ, και το εμπόριο πήγε κατά διαόλου. Ακόμα και το κινέζικο.

3. Απουσία Ιησού: κάποιοι ισχυρίζονται ότι κολλάμε κορωνοϊό ΜΟΝΟ όταν έχουμε βγάλει τον Ιησού από τη ζωή μας, αν τον είχαμε μέσα στη ζωή μας και βαδίζαμε υπό τη σκέπη του δεν θα είχαμε κανένα φόβο και μηδέν (σχεδόν) πιθανότητες να τα τινάξουμε. Το «σχεδόν» όμως είναι μεγάλη λέξη: κάποιοι θρήσκοι/με-Ιησού-στη-ζωή-τους που ασθένησαν ή ακόμα-ακόμα και συγχωρέθηκαν, ήταν φάλτσα. Για άλλους προοριζόταν ο ιός, από σπόντα τους χτύπησε.

4. Εξωγήινος πολιτισμός έφτιαξε θανατηφόρο μικρόβιο που το έστειλε με διαστημόπλοιο ή άλλο σκάφος ειδικά εξοπλισμένο με ψυγεία, για να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Η ιδέα ότι υπάρχουν διαστημόπλοια χωρίς ψυγεία, αφήνει άφωνο ακόμα και τον Στήβεν Σπίλμπεργκ, που τα θεωρεί ελεμένταρυ. Εδώ έχουνε ψυγεία τα τροχόσπιτα, μερικές φορές και τα τρίκυκλα.

5. Θρησκεία που δεν είναι η δικιά μας, έφτιαξε τον ιό για να εξολοθρεύσει τη δικιά μας θρησκεία. Όχι να σβήσει τη θεωρητική βάση της θρησκείας μας, η οποία είναι ανίκητη (όπως και η βλακεία), αλλά τους πιστούς – όλα αυτά, από τους άλλους, τους άπιστους σε σχέση με εμάς, που θα κολλήσουν όλοι όμως, χαχα δεν το έχουνε καταλάβει, θα κολλήσουν μια και πηγαίνουν σε χώρους λατρείας αυτών των άλλων θρησκειών, οι οποίες είναι κακές μια και δεν είναι η δικιά μας θρησκεία.

6. Μαύρη μαγεία δημιούργησε τον ιό σε σεμνές τελετές, με φτερά νυχτερίδας. Γιατί; Τώρα, ψάχνουμε λογική;

7. Η Ρωσία έφτιαξε τον ιό στα εργαστήριά της στο Τσέρνομπιλ επειδή δεν της έφταναν οι ζημιές που έκανε κατά λάθος με τις απροσεξίες της, θέλησε να καταστρέψει τους Αμερικάνους. Απλώς έπεσε μεγάλη δόση, και ο ιός έφτασε τσούκου-τσούκου σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και στη Ρωσία την ίδια.

8. Ο κορωνοϊός δεν υπάρχει. Πραγματικά τώρα, είναι μια ιδέα. Ούτε καν ψυχοσωματικό. Μας τον πουλάνε τα διεθνή ΜΜΕ για να προκαλέσουν πανικό στις μάζες και να μας κλείσουν στα σπίτια μας για να μας ελέγχουν. Μάλιστα όλα όσα βλέπουμε είναι σκηνοθετημένα, με ηθοποιούς κτλ.

9. Ο κορωνοϊός είναι βιο-οργανικό όπλο στον πόλεμο Αμερικής-Σοβιετικής Ένωσης, μόνο που έγινε ατύχημα όταν τον μαγειρεύανε, χύθηκε σε ένα ποτάμι, το ποτάμι έφτασε στον ωκεανό, και έτσι έφτασε παντού η μόλυνση, κατά λάθος πάλι.

10. Ο κορωνοϊός είναι εφεύρεση των φαρμακευτικών εταιρειών που μαζεύτηκαν όλες μαζί και αποφάσισαν να διαλύσουν την ανθρωπότητα, για να φτιάξουν μετά εμβόλιο για να μαζέψουν όλο το χρήμα.

11. Για όλα φταίει το 5G. Το είπε ένας ψεκασμένος, ανέβηκε σε σάιτ ψεκασμένων και τελικά διαψεύστηκε.

Πάντως, αν θέλετε τη δική μας άποψη, το NETFLIX το έκανε…