Από ένα εξερευνητικό πλοίο το οποίο διαθέτει ιδιωτικό γκαράζ για τη Ferrari σας έως ένα υβριδικό σκάφος με υπαίθριο κινηματογράφο, τα γιοτ της Gill Schmid Design έχουν πάντα να παρουσιάσουν εξαιρετικές ανέσεις που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο σκάφος της κατηγορίας τους. Το τελευταίο concept του νεοϋορκέζικου στούντιο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με το όνομα «Escapade», το 73μετρο σκάφος προορίζεται για εκείνους που λατρεύουν τον ήλιο και διαθέτει όχι μία αλλά τρεις πισίνες. Με τον τυπικό τρόπο της Gill Schmid, η διάταξη είναι εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει προηγουμένως και στοχεύει πρωταρχικά να συνδέσει τους επιβάτες με το περιβάλλον τους.

«Το να βρίσκεσαι στο πλοίο έχει να κάνει με την εμπειρία του να ζεις στο νερό και να βιώνεις τη φύση με έναν εντελώς νέο διαφορετικό τρόπο», ανέφερε το στούντιο σε μια δήλωση.

Ξεκινώντας από την πρύμνη, το διώροφο beach club διαθέτει πολλά μέρη για να κάνει κανείς τη βουτιά του. Το κάτω επίπεδο διαθέτει μια εντυπωσιακή αντανακλαστική πισίνα που πλαισιώνεται από «παραλίες με άμμο» και ξαπλώστρες. Περιλαμβάνει επίσης μια πλατφόρμα κολύμβησης με πτυσσόμενες βεράντες που παρέχουν άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Από ένα εξερευνητικό πλοίο το οποίο διαθέτει ιδιωτικό γκαράζ για τη Ferrari σας έως ένα υβριδικό σκάφος με υπαίθριο κινηματογράφο, τα γιοτ της Gill Schmid Design έχουν πάντα να παρουσιάσουν εξαιρετικές ανέσεις που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο σκάφος της κατηγορίας τους. Το τελευταίο concept του νεοϋορκέζικου στούντιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Με το όνομα «Escapade», το 73μετρο σκάφος προορίζεται για εκείνους που λατρεύουν τον ήλιο και διαθέτει όχι μία αλλά τρεις πισίνες. Με τον τυπικό τρόπο της Gill Schmid, η διάταξη είναι εντελώς διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε δει προηγουμένως και στοχεύει πρωταρχικά να συνδέσει τους επιβάτες με το περιβάλλον τους. «Το να βρίσκεσαι στο πλοίο έχει να κάνει με την εμπειρία του να ζεις στο νερό και να βιώνεις τη φύση με έναν εντελώς νέο διαφορετικό τρόπο», ανέφερε το στούντιο σε μια δήλωση. Ξεκινώντας από την πρύμνη, το διώροφο beach club διαθέτει πολλά μέρη για να κάνει κανείς τη βουτιά του. Το κάτω επίπεδο διαθέτει μια εντυπωσιακή αντανακλαστική πισίνα που πλαισιώνεται από «παραλίες με άμμο» και ξαπλώστρες. Περιλαμβάνει επίσης μια πλατφόρμα κολύμβησης με πτυσσόμενες βεράντες που παρέχουν άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Μια μεγάλη εξωτερική σκάλα οδηγεί στο κύριο κατάστρωμα, όπου μια πισίνα υπερχείλισης με γυάλινο πάτο εξασφαλίζει επική θέα σε ο,τι υπάρχει από κάτω, ενώ ένα υπαίθριο lounge προσφέρει κορυφαία σημεία για χαλάρωση. Στο αντίθετο άκρο, το μπροστινό κατάστρωμα είναι εξοπλισμένο με μια πισίνα υπερχείλισης που καταλαμβάνει το πλήρες πλάτος του πλοίου, ένα τζάκι με άνετα καθίσματα, σαλόνια με καναπέδες και μερικές καμπάνες. Το εσωτερικό είναι άψογα συνδεδεμένο με το εξωτερικό, ώστε να μην αισθάνεστε ποτέ πολύ μακριά από το νερό ή τον καθαρό αέρα. Τέσσερις σουίτες επισκεπτών βρίσκονται στο κάτω κατάστρωμα και προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο beach club, ενώ δύο βρίσκονται στο κεντρικό κατάστρωμα ακριβώς δίπλα από την πισίνα και το σαλόνι. Η σουίτα του ιδιοκτήτη βρίσκεται επίσης στο κεντρικό κατάστρωμα και διαθέτει χώρο καθιστικού, διπλά μπάνια και καμπίνες. Αλλού, το κατάστρωμα της γέφυρας διαθέτει μια επίσημη τραπεζαρία, ένα cigar lounge και μια γκαλερί. Το κατάστρωμα ηλιοθεραπείας, εν τω μεταξύ, είναι εξοπλισμένο με γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, αίθουσα μασάζ, κομμωτήρια και χώρο ομορφιάς, καθώς και μεγάλα υπαίθρια σαλόνια όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά την προπόνησή σας. To «Esacpade» βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο του σχεδιασμού. Ωστόσο, σύμφωνα με την Gill Schmid Design, το σκάφος είναι έτοιμο να κατασκευαστεί από την Dӧrries Yachts για έναν «μοναδικό ιδιοκτήτη». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον ιστότοπο της Gill Schmid Design.

Μια μεγάλη εξωτερική σκάλα οδηγεί στο κύριο κατάστρωμα, όπου μια πισίνα υπερχείλισης με γυάλινο πάτο εξασφαλίζει επική θέα σε ο,τι υπάρχει από κάτω, ενώ ένα υπαίθριο lounge προσφέρει κορυφαία σημεία για χαλάρωση.

Στο αντίθετο άκρο, το μπροστινό κατάστρωμα είναι εξοπλισμένο με μια πισίνα υπερχείλισης που καταλαμβάνει το πλήρες πλάτος του πλοίου, ένα τζάκι με άνετα καθίσματα, σαλόνια με καναπέδες και μερικές καμπάνες.

Το εσωτερικό είναι άψογα συνδεδεμένο με το εξωτερικό, ώστε να μην αισθάνεστε ποτέ πολύ μακριά από το νερό ή τον καθαρό αέρα. Τέσσερις σουίτες επισκεπτών βρίσκονται στο κάτω κατάστρωμα και προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο beach club, ενώ δύο βρίσκονται στο κεντρικό κατάστρωμα ακριβώς δίπλα από την πισίνα και το σαλόνι. Η σουίτα του ιδιοκτήτη βρίσκεται επίσης στο κεντρικό κατάστρωμα και διαθέτει χώρο καθιστικού, διπλά μπάνια και καμπίνες.

Αλλού, το κατάστρωμα της γέφυρας διαθέτει μια επίσημη τραπεζαρία, ένα cigar lounge και μια γκαλερί. Το κατάστρωμα ηλιοθεραπείας, εν τω μεταξύ, είναι εξοπλισμένο με γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, αίθουσα μασάζ, κομμωτήρια και χώρο ομορφιάς, καθώς και μεγάλα υπαίθρια σαλόνια όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά την προπόνησή σας.

To «Esacpade» βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο του σχεδιασμού. Ωστόσο, σύμφωνα με την Gill Schmid Design, το σκάφος είναι έτοιμο να κατασκευαστεί από την Dӧrries Yachts για έναν «μοναδικό ιδιοκτήτη».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον ιστότοπο της Gill Schmid Design.