Οι Miami Heat «τερμάτισαν» όλες τις επιχειρηματικές σχέσεις με το χρεοκοπημένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX που είχε έδρα τις Μπαχάμες.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ΝΒΑ Miami Heat είχε υπογράψει πέρσι μια συμφωνία 20 ετών έναντι 135 εκατομμυρίων δολαρίων για να ονομάσει το γήπεδο της «FTX Arena», τώρα έχει μείνει ξεκρέμαστη καθώς η FTX «βάρεσε κανόνι».

Η ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ψάχνει για έναν νέο χορηγό για το σταδίου της, ενώ η εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό «Bang Bros» ανάρτησε στο Twitter ότι η προσφορά της να ονομάσει το «Bang Bros Center» (The BBC) εξακολουθεί να ισχύει.

Βεβαίως, να προσθέσουμε εδώ για όσους δεν γνωρίζουν ότι το BBC στη γλώσσα του πορνό σημαίνει Big Black Cock, πράγμα που κάνει το όλο στόρι ακόμη πιο αστείο.

«Οι ειδήσεις σχετικά με την FTX και τις θυγατρικές της είναι εξαιρετικά απογοητευτικές», ανέφεραν οι Miami Heat σε μια δήλωση, προσθέτοντας: «Η κομητεία Miami-Dade και οι Miami HEAT αναλαμβάνουν αμέσως δράση για να τερματίσουν τις επιχειρηματικές σχέσεις με την FTX. Παράλληλα, θα συνεργαστούμε για να βρούμε έναν νέο συνεργάτη για τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου μας».

Με τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του γηπέδου στον αέρα, η Bang Bros δημοσίευσε στο Twitter την προσφορά των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε ένα tweet, η εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενήλικες δημοσίευσε δύο εικόνες του γηπέδου, η μία με «Bankrupt» στην επάνω φωτογραφία που έγραφε επίσης «OOOPS!» και ακριβώς κάτω από αυτό, ένα φωνογραφημένο λογότυπο της Bang Bros τοποθετήθηκε στην κορυφή του γηπέδου, με μια λεζάντα που έγραφε, “ΑΛΛΑ ΓΕΙΑ! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ!

Σε άλλο tweet, η εταιρεία είπε ότι η «προσφορά της εξακολουθεί να ισχύει για την αγορά των δικαιωμάτων ονομασίας καλό θα είναι να τη δεχτούν».


Η Bang Bros, με έδρα το Μαϊάμι, έχει προσπαθήσει ακόμη μια φορά να αγοράσει τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου των Miami Heat το 2019.

Τότε σε ένα tweet είχαν αναφέρει:

«Υποβάλαμε επίσημα την προσφορά μας έναντι 10.000.000$ για τα δικαιώματα ονομασίας στο Miami Heat Arena. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την American Airlines για την υποστήριξή τους μέχρι σήμερα στους HEAT. Σκοπεύουμε να αλλάξουμε το όνομα σε Κέντρο Bang Bros γνωστό και ως “The BBC”».

Οι χρήστες του Twitter τότε, όπως και τώρα, είχαν κάνει πάρτι με τα tweets της Bang Bros:

«Μετά την απάτη και την αποτυχία του FTX, θα πρέπει να αποδεχτούν την πρόταση», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Έπρεπε να είχαν διαλέξει την Bang Bros το 2019. Όλοι ήξεραν ότι το FTX ήταν ένα κάστρο φτιαγμένο στην άμμο. Η Bang Bros δεν θα πτωχεύσει ποτέ», είπε κάποιος άλλος.

«Αυτό έχει πιθανότητες να συμβεί μόνο και μόνο επειδή οι Heat βρίσκονται στη Φλόριντα», είπε ένας χρήστης του Twitter.